top of page

FINESIXXXグループ

公開·7名のメンバー

Mən müxtəlif onlayn platformalarda uzun illərdir qeydiyyatda olmuş

Axşamınız xeyir, hər kəsə! Mən müxtəlif onlayn platformalarda uzun illərdir qeydiyyatda olmuş, onların fəaliyyətini yaxından müşahidə etmiş və bir çox platformanın müsbət, eləcə də mənfi cəhətlərini öz gözlərimlə görmüşəm. Mənim üçün ən vacib göstəricilərdən biri – platformanın müştəri dəstəyi xidmətinin keyfiyyəti, operativliyi və peşəkarlığıdır. Bəzi saytlarda hər hansı problem, sual və ya texniki çətinlik yarandıqda dəstək xidmətinə müraciət edirsən, amma günlərlə, bəzən həftələrlə cavab gözləyirsən. Bəzən ümumiyyətlə cavab gəlmir və ya qeyri-müəyyən, işə yaramaz cavablar verilir. Bu, tamamilə qəbuledilməzdir, çünki istifadəçi özünü tərk edilmiş, dəyərsiz hiss edir. Digər platformalarda isə dəstək xidməti çox operativdir

Lilit Relis
3 日前

Keçən həftə sonu bir dostumla görüşdüm. Uzun müddətdir görməmişdik, söhbət edirdik. Birdən o, telefonunu çıxarıb mənə bir ünvan göstərdi və dedi: "Buna bax, çox maraqlıdır". Mən maraqla baxdım — ünvan idi. Dostum bu platformanı bir neçə gündür istifadə etdiyini və çox məmnun qaldığını söylədi. Evə qayıdanda dərhal bu ünvanı açıb baxmaq qərarına gəldim. Və həqiqətən, bu platforma məni heyran etdi. Dizaynı o qədər müasir və zövqlüdür ki, sanki qarşımda bir sənət əsəri dayanır. Amma ən əsası burda məzmun çox keyfiyyətlidir. Mən bu platformanı araşdırdıqca anladım ki, bura həqiqətən də vaxta dəyər. O, nəinki vaxtınızı səmərəli keçirməyə kömək edir, həm də sizə yeni perspektivlər açır. Mən bu platformanı artıq bir neçə gündür istifadə edirəm və hər dəfə orada yeni bir şey kəşf edirəm. Bu məni çox sevindirir. Düşünürəm ki, yaxşı dostların sayəsində gözəl kəşflər etmək olar.

メンバー

bottom of page